diumenge, 14 de juny del 2020

I PER ACABAR EL CURS... (SETMANA DEL 15 al 19)


AIXÒ S'ACABA!


Ja hem arribat al final del curs i heu fet molta feina, per això aquesta darrera setmana la dedicarem a fer uns altres tipus d’activitats, més lúdiques i vos en proposarem una diferent per a cada dia.

No necessitareu el quadern de les feinetes!

Des d’aquí volem donar-vos l’enhorabona per la bona feina que heu fet tots i totes a casa: nines, nins, pares i mares.


ACTIVITAT PER DILLUNS

Per aquest dia, vos proposam fer una sessió de cinema. Podeu triar la vostra pel·lícula preferida, o potser una que no hagueu vist mai… A més, podeu fer crispetes o menjar aquests gelats tan bons que heu après a fer aquests dies… així pareixerà que estau al cinema!

 

ACTIVITAT PER DIMARTS

Pintam? Avui ens podrem posar el dibuix a damunt. Com?

Pintant una camiseta o una gorra.

Cercam una camiseta o gorra, preferentment blanca o de color clar i de cotó.

Necessitarem pintura o retoladors de roba.

Pensam si volem fer un dibuix (podem pintar directament o fer una plantilla) o si volem fer un estampat hippie.

Aquí podeu veure’n algunes i agafar idees:

CAMISETES I GORRES


ACTIVITAT PER DIMECRES

Avui movem el cos!!

A continuació vos deixam unes propostes de coreografies per a que passeu una bona estona ballant. Podeu animar als vostres germans/germanes, a la vostra mare o pare o a qui vosaltres volgueu a que ballin amb voltros! Segur que ho passareu molt bé!

Tant podeu ballar aquestes cançons que vos proposam aquí, com triar-ne una que vos agradi molt a voltros i inventar-vos el ball… el que importa és passar-ho bé i moure l’esquelet! T’animes?

Summertime

I like to move it

Footlose

I gotta feeling

Who let the dogs out

Surfin' USA

Blame it on the boogie


ACTIVITAT PER DIJOUS O DIVENDRES

Avui jugarem! Segur que tens molts de jocs a casa i que tot aquest temps, a més de fer totes les feinetes, has jugat molt, però aquesta vegada, serem nosaltres les que vos proposarem els jocs o vos donarem les idees:

  • Jocs tradicionals: pots demanar als teus pares, padrins...que t’ensenyin algun joc que jugaven ells de petits. En aquest enllaç trobareu alguns jocs populars (tot i que alguns són d’equip, recorda la mascareta i/o distància de seguretat) Josc populars

  • Jocs de taula: pots cercar algun joc de taula que tenguis a casa i passar una estona jugant amb la família. Pots jugar a jocs “de tota la vida” com són el dòmino, els escacs, el parxís, l’oca...

  • Jocs de cartes: jugar a cartes pot fer-vos passar una estona molt divertida! En aquest enllaç tens un parell de jocs: JOCS DE CARTES

  • Jocs de llapis i paper: No sempre necessites molt material per passar una bona estona jugant, en aquest enllaç tens l’explicació de jocs amb els quals només necessites llàpis i paper per jugar: JOCS DE PAPER I LLAPIS

                                   Plantilla pels jocs de paper i llapis

ACTIVITAT DE CLOENDA A L'ESCOLA

El que ens fa més il·lusió aquesta setmana és el dia en que ens retrobarem a l'escola i ens podrem acomiadar sense tenir una pantalla enmig i de la manera més divertida possible, així que, ja sigui dijous o divendres, vos esperam amb moltíssimes ganes!!!!


RECORDAU! Llegir sempre és una activitat divertida, que podeu fer en qualsevol moment, així que no abandoneu la lectura durant aquests dies!


Aquesta setmana no fa falta ens envieu cap feineta, però si voleu compartir algunes fotos de les activitats que faceu, recordau que tenim un àlbum compartit a Google fotos, on podeu seguir penjant allò que feis. Nosaltres estam ben contentes de veurer-vos! Per si ho necessitau una altra vegada, aquí teniu l’enllaç a l’àlbum: 

Fotos alumnes en confinament








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Informació sobre drets d'imatge dels menors

Queda expressament prohibit l’ús i difusió de les imatges d’aquest bloc on apareixen menors, sense permís explícit del centre o les famílies...