dijous, 6 de febrer del 2020

Informació sobre drets d'imatge dels menors

Queda expressament prohibit l’ús i difusió de les imatges d’aquest bloc on apareixen menors, sense permís explícit del centre o les famílies afectades, d’acord amb el dret a la pròpia imatge, reconegut a l’article 18.1 de la Constitució Espanyola i regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, i el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de, 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques al que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD). L’incompliment pot incórrer en accions penals o administratives.

1 comentari:

  1. Religió:bon dia nins i nines! primer de tot donar l'enhorabona perque segur que us estau portant de manera exemplar. Enhorabona. Ara posaré la següent tasca per religió la qual haureu d'enviar a l'email mariajoseramisperalta@gmail.com fent una fotografia ja que també ha d'anar acompanyada d'un dibuix! Veure el conte a youtube l’arca de noé, cal posar a la recerca “el arca de Noe sèrie mi pequeña bíblia 23 min’s”.Fer un dibuix d’aquella escena que més els hagi agradat.

    ResponElimina

Informació sobre drets d'imatge dels menors

Queda expressament prohibit l’ús i difusió de les imatges d’aquest bloc on apareixen menors, sense permís explícit del centre o les famílies...